Info

La primera edició de Municilab va tenir lloc els dies 6 i 7 d'octubre de 2017 al campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Més de 500 persones van participar en els debats i tallers durant els dos dies, amb uns 100 ponents que van omplir la programació amb els següents temes principals: municipalisme, radicalitat democràtica, defensa i producció de béns comuns, i producció, difusió i hegemonia cultural. 

A continuació, la informació pràctica que van difondre pel desenvolupament de les jornades: 

 

Com s’hi arriba? 

Municilab se celebrarà al campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, al centre de la ciutat de Barcelona i molt a prop del parc de la Ciutadella. 

Per arribar-hi en transport públic:

  • Metro: línia 1 Marina i línia 4 Ciutadella–Vila Olímpica.
  • Tramvia: línies T4, T5 Wellington i Ciutadella–Vila Olímpica. 
  • Bus: V27, V21, H16, 92, 36.
  • Renfe: l’estació de tren d’Arc de Triomf es troba a 15 minuts a peu.

Veure a Google Maps

El lloc

Les activitats de Municilab tindran lloc en dos edificis contigus del campus: 

  • Jaume I: les sessions de reflexió i debat es duran a terme a les aules d’aquest edifici. Els actes públics tindran lloc a la plaça central i una carpa polivalent acollirà les presentacions de publicacions, així com les activitats paral·leles de les candidatures municipalistes.
  • Ramón Turró: les aules d’aquest edifici acolliran els tallers de creativitat i acció, i els jardins la Programació Canalla. En aquest espai també es troba l’auditori on tindran lloc les projeccions audiovisuals.

Web del campus de la Ciutadella

Com funcionen les inscripcions? 

Per accedir a la majoria de les activitats (sessions de reflexió i debat i tallers de creativitat i acció) has d’haver-te inscrit prèviament a Municilab. Tens dues opcions d’inscripció: l’Entrada Bàsica, amb un preu de 10 euros, que et permet l’accés a qualsevol activitat, i la Tot Inclòs, de 20 euros, que, a banda de l’accés a les activitats del programa, inclou el dinar i el sopar de dissabte. Per a inscripcions, aquí 

Les activitats que tinguin lloc a la plaça de l’edifici Jaume I i als jardins de l’edifici Ramon Turró, com ara els actes d’inauguració i de cloenda, la fira editorial, les presentacions de llibres i els concerts, són obertes a tothom i, per tant, no cal inscriure-s’hi prèviament. Les activitats paral·leles i les projeccions audiovisuals també són obertes a tothom.

** Molt important: per assistir a les sessions de debat i als tallers de creativitat, l’accés es realitzarà per estricte ordre d’arribada a cadascuna de les aules presentant l’acreditació. Donat que l’aforament és limitat a totes les aules, si tens molt d’interès en alguna activitat concreta et recomanem que arribis 10 minuts abans i esperis fent cua a l’entrada de l’aula.

Des del divendres a les 14 hores s’habilitaran unes taules d’acreditacions al portal de la plaça de l’edifici Jaume I. Si t’has inscrit a les jornades podràs recollir-hi la teva acreditació, que et permetrà accedir a les aules, així com els tiquets per dinar.  

Àpats 

Amb l’Entrada Tot Inclòs s’inclouen dos àpats: el dinar i el sopar del dissabte. Quan recullis les acreditacions d’inscripció et donarem els dos tiquets que hauràs d’entregar per rebre el menjar i la beguda.

Traduccions

Als tallers i debats on participin com a ponents persones que no parlin català ni castellà hi haurà traducció simultània.

Streamings

La majoria de debats i tallers es podran seguir  en directe en línia mitjançant streaming. Els vídeos corresponents es podran veure en aquest web, a la pàgina de cada activitat concreta o al canal Youtube de Barcelona En Comú

Serveis d’accessiblitat

Si teniu alguna necessitat d’accessibilitat i/o mobilitat, especifiqueu-ho al formulari d’inscripció perquè ho tinguem en compte.

Ludoteca

Vine amb les teves criatures a Municilab! Durant la trobada, disposarem d’un servei de ludoteca als jardins de l’edifici Ramón Turró, amb els següents horaris: 

  • Divendres de 14 a 20 hores
  • Dissabte de 9 a 20 hores

A més, hi haurà activitats programades per a la canalla: teatre, màgia i tallers. Consulta la programació aquí.

Premsa

Tots els actes públics comptaran amb totes les necessitats tècniques per a periodistes: taules, wifi, endolls, rac, tarima per a càmeres i espai per a entrevistes. Preguem als mitjans que s’acreditin per tal de preveure recursos logístics i per poder accedir als recintes, a premsa@municilab.cat
Per altra banda, els i les periodistes que tingueu interès a assistir a tota la trobada o a alguna de les activitats tancades heu de sol·licitar-ho al departament de premsa: premsa@municilab.cat.