Info

Aquí hi és la informació pràctica de la segona edició de Municilab, que va tenir lloc els díes 26 i 27 d'octubre de 2018: 

Com s’hi arriba? 

Municilab se celebrarà a la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, ubicada a la cèntrica plaça Universitat. L'accés a les jornades s’efectuarà per l’entrada esquerra de la façana de l’avinguda Gran Via de les Corts Catalanes.  

Per arribar-hi en transport públic:

  • Metro: L1 i L2 Universitat 
  • Bus: Hi ha parades de bus de les línies H12, H16, V13, D50, 52, 54,55,59, 63 i 67.
  • Renfe: l’estació de plaça Catalunya es troba a 3 minuts a peu.
  • Ferrocarrils de la Generalitat: l’estació Catalunya es troba a 3 minuts a peu.

Veure a Google Maps

El lloc

Les activitats de Municilab 2018 tindran lloc a les aules de la Facultat de Filologia, al voltant del Pati de Lletres.  

Web de la facultat de Filologia de la UB

Com funcionen les inscripcions? 

Per accedir a la majoria de les activitats (sessions de reflexió i debat, i tallers de creativitat i acció) has d’haver-te inscrit prèviament a Municilab. Tens dues opcions d’inscripció: l’Entrada Bàsica, amb un preu de 10 euros, que et permet l’accés a qualsevol activitat, i la Tot Inclòs, de 20 euros, que, a banda de l’accés a les activitats del programa, inclou el dinar de dissabte. Per a inscripcions, aquí.

Els actes d’inauguració i cloenda seran oberts a tothom, així com les presentacions i els concerts, i, per tant, no cal inscriure-s’hi prèviament. Les sessions internes de treball són trobades tancades a les quals només es podrà assistir mitjançant invitació dels organitzadors.  

Des del divendres 26 d’octubre a les 15 hores s’habilitaran unes taules d’acreditacions a l’accés de la Facultat de Filologia . Si t’has inscrit a les jornades podràs recollir-hi la teva acreditació, que et permetrà accedir a les aules, així com els tiquets per dinar.  

** Molt important: per assistir a les sessions de debat i als tallers de creativitat, l’accés es realitzarà per estricte ordre d’arribada a cadascuna de les aules presentant l’acreditació. Donat que l’aforament és limitat a totes les aules, si tens molt d’interès en alguna activitat concreta et recomanem que arribis 10 minuts abans i esperis fent cua a l’entrada de l’aula.

Àpats 

Amb l’Entrada Tot Inclòs s’inclou l’àpat del dinar del dissabte. Quan recullis les acreditacions d’inscripció et donarem el tiquet que hauràs d’entregar per rebre el menjar i la beguda. Hi haurà opció vegetariana. El dissabte a la tarda s’instal·larà una barra als jardins de la facultat, autogestionada per un col·lectiu d’economia social, on es podrà comprar beguda i menjar. 

Traduccions

Als tallers i debats on participin com a ponents persones que no parlin català ni castellà hi haurà traducció consecutiva.

Streamings

Els actes públics d’inauguració i cloenda, les sessions de debat i reflexió, i les presentacions es podran seguir  en directe en línia mitjançant streaming. Els vídeos corresponents es podran veure en aquest web, a la pàgina de cada activitat concreta o al canal Youtube de Barcelona En Comú

Serveis d’accessiblitat

Si teniu alguna necessitat d’accessibilitat i/o mobilitat, especifiqueu-ho al formulari d’inscripció perquè ho tinguem en compte. 

Programa Canalla: activitats per als infants

Vine amb les teves criatures a l’Espai Canalla de Municilab! Des de Barcelona en Comú partim de la certesa que la infància és el motor real per a la transformació social, i per això al Municilab els nens i nenes tenen la seva pròpia programació.

És important escoltar la seva veu i que siguin protagonistes dels seus propis processos d’aprenentatge, així doncs tindrem activitats dirigides ben diverses i cinc espais (musical, artístic, motriu, de contes i simbòlic), on podran transitar de forma lliure i autònoma realitzant múltiples projectes. 

L’horari serà el següent: 

  • Divendres de 16 a 20 hores
  • Dissabte de 9,30 a 20 hores

Consulta la programació aquí

Premsa

Tots els actes públics comptaran amb totes les necessitats tècniques per a periodistes: taules, wifi, endolls, rac, tarima per a càmeres i espai per a entrevistes. Preguem als mitjans que s’acreditin per tal de preveure recursos logístics i per poder accedir als recintes, a premsa@municilab.cat
Per altra banda, els i les periodistes que tingueu interès a assistir a totes les jornades o a alguna de les activitats tancades heu de sol·licitar-ho al departament de premsa: premsa@municilab.cat.